HARBİYE MEZYET EKREM KARATEKE İLKOKULU

Vizyon: Okulumuzun vizyonu;eğitimde öncü,yeniliklere açık bir model olmaktır.

Misyon: Mutlu,özgüvenli,başarılı,ilkeli,duyarlı,açık fikirli araştıran-sorgulayan,iletişim becerileri gelişmiş,öz değerlendirme yapabilen,işbirliğine yatkın,yaratıcı ve eleştirel düşünen,öğrenmeye ve yeniliğe açık,entellektüel,çesaretli,çok yönlü gelişime açık,milli kültürünü özümsemiş,küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30/11:50-12:30/14:00
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Her yıl 23 Nisan öncesi okul içi satranç turnuvaları yapılır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sınıf Öğretmenimiz Selda YURTSEVEN ve öğrencileri eTwinning projeleri yürütmektedir.
Diğer Hususlar: Çocuk oyun parkı,Basketbol sahası,Mini Futbol sahası(çimlendirildi)

WEB - https://mekarateke.meb.k12.tr

Adres - Harbiye Mahallesi 4209. sokak No 3 Defne/Hatay

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Harbiye (İsmailli) Mahallesi Çağlayan Caddesi 209.sokak No.3 DEFNE/HATAY

Adres - Harbiye Mahallesi 4209. sokak No 3 Defne/Hatay

Ulaşım Ulaşım Özel Halk Otobüsü ve dolmuşlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulun İl merkezine uzaklığı 9,İlçe merkezine uzaklığı 5 km´dir